Простий пиріг без замісу тіста - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Простий пиріг без замісу тіста

16 Січня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Простий пиріг без замісу тіста
0
Поділилося
106
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Капустяний пиріг у лаваші — ідеальний рецепт для тих, у кого постійно не вистачає часу на приготування смачної випічки. Це дуже просто і смачно, та й продукти найдоступніші. У процесі випікання лаваш просочується заливкою і стає схожим на м’яке тісто.

  • Тонкий лаваш (вагою близько 220 г)
  • 500 г білокачанної капусти
  • середня цибулина
  • середня морквина
  • 0,5 чайної ложки солі
  • чверть чайної ложки чорного меленого перцю
  • олія

ЗАЛИВКА:

  • 3 яйця
  • 250 мл молока
  • 150 г сметани
  • 0,5 чайної ложки солі
  • чверть чайної ложки чорного меленого перцю

Для начинки капусту тонко нашаткувати. Цибулю дрібно нарізати. Моркву середньо натерти. У розігрітій олії обсмажити цибулю до золотавості. Окремо обсмажити моркву до м’якості. З’єднати цибулю, моркву і капусту в товстостінній каструлі, накрити кришкою. Тушкувати до м’якості капусти. Наприкінці посолити, поперчити. Дати охолонути. Для заливки змішати всі інгредієнти у мисці. Розгорнути лаваш, розподілити по ньому капусту і згорнути в рулет. Розрізати рулет на круглі шматочки завширшки 3–4 см. Круглу форму (діаметр приблизно 22 см) змастити олією. Викласти по колу скибочки рулету з капустою. Полити все заливкою. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 35–40 хв. За бажання за 10 хв. до готовності притрусити середньо натертим твердим сиром.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

 

 

Попередня публікація

Азалії потрібен хвойний ґрунт

Наступна публікація

Пенсія: нарахування, перерахунок, доплата

Схожі публікації

Рисово-кокосові биточки на десерт
Кухонні університети

Рисово-кокосові биточки на десерт

9 Травня, 2025
Весняний паштет
Кухонні університети

Весняний паштет

8 Травня, 2025
7 порад, як приготувати домашній класичний гамбургер
Домашній технолог

7 порад, як приготувати домашній класичний гамбургер

7 Травня, 2025
Салат з курячого філе та солоних огірків
Кухонні університети

Салат з курячого філе та солоних огірків

6 Травня, 2025
Салат «Пташине гніздо»
Кухонні університети

Салат «Пташине гніздо»

5 Травня, 2025
Соковиті стегенця
Кухонні університети

Соковиті стегенця

2 Травня, 2025
Наступна публікація
Пенсія: нарахування, перерахунок, доплата

Пенсія: нарахування, перерахунок, доплата

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

9 Травня, 2025
Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

9 Травня, 2025
5 порад для здоров’я печінки

5 порад для здоров’я печінки

9 Травня, 2025
Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

9 Травня, 2025

Останні публікації

Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

9 Травня, 2025
Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

9 Травня, 2025
5 порад для здоров’я печінки

5 порад для здоров’я печінки

9 Травня, 2025
Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

9 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти