Печиво «Яблучна шарлотка» - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Печиво «Яблучна шарлотка»

24 Вересня, 2024
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Печиво «Яблучна шарлотка»
0
Поділилося
268
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Приготуйте це ніжне печиво зі шматочками яблук — воно м’яке, наче булочки.

  •  3 середні яйця
  •  100 г вершкового масла
  •  100 г цукру
  •  300–310 г борошна
  •  1,5 чайної ложки розпушувача
  •  дрібка ванілі
  •  дрібка солі
  •  2 великі яблука
  •  30 г горіхів (родзинок)
  •  цукрова пудра

Яйця з сіллю збити міксером на легку піну. Всипати поступово цукор і ваніль та збити до пишності. Додати м’яке масло. Трохи збити, щоб масло з’єдналося з інгредієнтами. Борошно змішати з розпушувачем. Всипати поступово борошно, замісити тісто. Воно має бути м’яким, липким, але при цьому добре тримати форму.

Яблука почистити від шкірочки та серединки, нарізати дрібними кубиками. Горіхи підсушити, порубати не надто дрібно. Викласти яблука та горіхи в тісто, перемішати ложкою.

Деко застелити пергаментом. Набирати по 1 столовій ложці на кожне печиво й викладати на деко. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, орієнтовно 20 хв., до золотавого кольору.

Охолоджене печиво присипати цукровою пудрою. За бажанням можна змішати пудру з корицею.

Попередня публікація

Як доглядати за смородиною у вересні, щоб отримати щедрий урожай наступного року

Наступна публікація

Усі важливі дані копіюйте

Схожі публікації

Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Кабачкові оладки з фаршем
Кухонні університети

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління
Кухонні університети

Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління

4 Серпня, 2025
Нічна вівсянка на ряжанці
Кухонні університети

Нічна вівсянка на ряжанці

30 Липня, 2025
Швидкий пиріг із літніми ягодами
Кухонні університети

Швидкий пиріг із літніми ягодами

24 Липня, 2025
Наступна публікація
Усі важливі дані копіюйте

Усі важливі дані копіюйте

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Зір для ветеранів

Зір для ветеранів

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Зір для ветеранів

Зір для ветеранів

17 Листопада, 2025
Як визначають обов’язковий відсоток платежу

Як визначають обов’язковий відсоток платежу

17 Листопада, 2025
Таємниці здорового волосся

Таємниці здорового волосся

15 Листопада, 2025
Висаджуємо цибулю під зиму

Висаджуємо цибулю під зиму

14 Листопада, 2025

Останні публікації

Зір для ветеранів

Зір для ветеранів

17 Листопада, 2025
Як визначають обов’язковий відсоток платежу

Як визначають обов’язковий відсоток платежу

17 Листопада, 2025
Таємниці здорового волосся

Таємниці здорового волосся

15 Листопада, 2025
Висаджуємо цибулю під зиму

Висаджуємо цибулю під зиму

14 Листопада, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти