Секретний інгредієнт в цьому десерті — морська сіль, адже вона є природним підсилювачем смаку. Спробуйте це печиво на контрасті.
* 270 г борошна
* 1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
* 1 чайна ложка соди
* 160 г вершкового масла
* 235 г цукру
* 1 чайна ложка ванільного цукру
* 1 яйце + 1 жовток
* 2 столові ложки арахісової пасти (або подрібненого смаженого арахісу)
* 175 г чорного шоколаду
* 100 г солоних кренделів
* морська сіль для присипки
У ємності змішати сухі інгредієнти: крохмаль, сіль, соду та борошно. В окрему миску викласти розтоплене вершкове масло, яйце та жовток, цукор і ванільний цукор. Все перемішати. Додати арахісову пасту (або подрібнений арахіс). Змішати рідку та суху суміші. Додати тертий шоколад і подрібнені кренделі (просто розчавити їх руками). Добре вимісити тісто і покласти на 2 год. в холодильник. З тіста зліпити невеликі кульки, прикрасити крендельками і присипати морською сіллю. Викласти на деко. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 25 хв.
У програмі «Сніданок з 1+1» можете вчитися готувати разом з Русланом Сенічкін.