Медовик без розкочування коржів - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Медовик без розкочування коржів

8 Січня, 2025
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Медовик без розкочування коржів
0
Поділилося
74
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Суперніжний і простий у приготуванні медовик зі сметанним кремом і ягідними нотками!

На деко 28х38 см

Тісто:

  •  160 г меду
  •  50 г олії
  •  1 чайна ложка соди
  •  4 середні яйця
  •  60 г цукру
  •  дрібка ваніліну
  •  дрібка солі
  •  230 г борошна

Крем:

  •  560 г відцідженої сметани
  •  80 г цукрової пудри
  •  дрібка ваніліну
  •  150 г ягідного джему

У сотейник викласти мед, влити олію. Розігріти масу на плиті до дуже гарячого стану. Зняти з плити. Одразу в гарячу масу всипати соду — вона вступить у реакцію з медом і спіниться. Дати охолонути до кімнатної температури.

Окремо з’єднати яйця, сіль, ваніль і цукор. Збити міксером до збільшення в об’ємі та пишності. Поступово всипати просіяне борошно. Додати медову суміш, акуратно перемішати віночком. Розподілити тісто рівномірно по деку, застеленому пергаментом. Випікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, приблизно 10–15 хв. (готовність перевірити шпажкою — вона має бути сухою). Готовий корж одразу перекласти на інший пергамент, знявши попередній. Залишити охолонути на 10 хв. Сухі краї обрізати, скласти в блендер (вони підуть на оздоблення). Розрізати корж навпіл. Потім кожну частину розрізати ще вздовж навпіл. Вийде 4 тонкі коржі. Торт можна зробити квадратним чи круглим. Для круглого вирізати з коржів круглі форми за допомогою тарілки (кришки для каструлі) та ножа. Обрізки скласти в блендер.

Для крему з’єднати густу сметану (її обов’язково треба відцідити через кілька шарів марлі протягом ночі, щоб крем не потік), цукрову пудру та ваніль. Трохи збити міксером. Крем розділити на 4 рівні частини.

Ягідний джем викласти в кондитерський мішок.

На таріль викласти 1-й корж. Розподілити одну частину сметанного крему. Нанести зверху смужки фруктового джему, роблячи їх трохи на відстані. Накрити 2-м коржем, розподілити сметанний крем. Накрити 3-м коржем. Далі — крем і смужки ягідного прошарку. Викласти 4-й корж. Змастити щедро верх і боки медовика сметанним кремом.

Для оздоблення подрібнити у блендері обрізки на крихту. Обсипати медовик. Залишити на 6 год. або на ніч у холодильнику. Прикривати нічим не потрібно.

 

Попередня публікація

Чому погана тяга в димоході

Наступна публікація

Діючі бронювання продовжено до 28 лютого

Схожі публікації

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню
Кухонні університети

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Ароматне масло
Кухонні університети

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Печиво «Цитринка»
Кухонні університети

Печиво «Цитринка»

23 Травня, 2025
Наступна публікація
Діючі бронювання продовжено до 28 лютого

Діючі бронювання продовжено до 28 лютого

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

2 Червня, 2025
Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025

Останні публікації

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

2 Червня, 2025
Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти