Імбирне печиво - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Імбирне печиво

20 Січня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Імбирне печиво
0
Поділилося
83
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Неможливо собі уявити зими без цього ароматного хрусткого печива. Його можна подати до кави або чаю під час візитів гостей чи подарувати в гарній упаковці як смачний сувенір. Прикрашати готове печиво — особливе задоволення, що дає змогу реалізувати будь-які фантазії.

  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 100 г меду
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка меленого імбиру
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 350—400 г борошна

Розм’якшене масло розтерти з цукром. Додати мед, перемішати, потім — яйця і ще раз перемішати. Всипати корицю, розпушувач, борошно, замісити тісто і розкачати його (якщо товстіше, печиво вийде м’якшим, якщо тонше — хрустким). За допомогою формочок вирізати фігурки. Якщо формочок немає, можна вирізати трафарет із паперу, покласти на тісто і вирізати фігурки. Деко змастити олією або застелити папером для випікання. Акуратно перенести фігурки. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 8—10 хв.

Готове печиво оформити за смаком. Можна прикрасити збитим із 50 г цукру білком, розтопленим шоколадом, шматочками мармеладу тощо.

Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Кімнатний жасмин -- король ароматів

Наступна публікація

21 січня -- Міжнародний день обіймів. Що це за свято?

Схожі публікації

Запечений гарбуз у салаті
Рецепти страв

Запечений гарбуз у салаті

29 Листопада, 2025
Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times
Рецепти страв

Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times

29 Листопада, 2025
Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Наступна публікація
21 січня — Міжнародний день обіймів. Що це за свято?

21 січня -- Міжнародний день обіймів. Що це за свято?

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Небажане сусідство

Небажане сусідство

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Небажане сусідство

Небажане сусідство

1 Грудня, 2025
Обпеклися? Дійте відразу!

Обпеклися? Дійте відразу!

1 Грудня, 2025
Порядок проходження ВЛК

Порядок проходження ВЛК

1 Грудня, 2025
Назарій Яремчук: “Я з вами живу у піснях”

Назарій Яремчук: “Я з вами живу у піснях”

29 Листопада, 2025

Останні публікації

Небажане сусідство

Небажане сусідство

1 Грудня, 2025
Обпеклися? Дійте відразу!

Обпеклися? Дійте відразу!

1 Грудня, 2025
Порядок проходження ВЛК

Порядок проходження ВЛК

1 Грудня, 2025
Назарій Яремчук: “Я з вами живу у піснях”

Назарій Яремчук: “Я з вами живу у піснях”

29 Листопада, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти