Болгарський салат із запеченим перцем - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Болгарський салат із запеченим перцем

2 Серпня, 2024
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Болгарський салат із запеченим перцем
0
Поділилося
215
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Після запікання перець набуває чудового смаку, який ідеально доповнюють пікантні оливки та бринза.

  •  2 великі м’ясисті помідори
  •  3 середні огірки
  •  2 великі солодкі перчини
  •  1 середня цибулина
  •  петрушка
  •  150 г бринзи
  •  жменя оливок
  •  маленький пучечок салату

Заправка:

  •  4 столові ложки олії
  •  2 столові ложки соку лимона
  •  1 чайна ложка меду
  •  чорний мелений перець
  •  сіль

Перці покласти у форму. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запікати 30 хв. до чорних підпалин на шкірці. Запечені відразу перекласти в пакет і зав’язати — завдяки цьому шкірочка легко зійде. Дати охолонути, зняти шкірочку.

Перець, огірки, помідори, бринзу нарізати кубиками, оливки — навпіл, салат — смужками, цибулину — тонкими півкільцями, петрушку посікти. Викласти в салатник. Розтерти всі інгредієнти для заправки, засмачити салат.

 

Попередня публікація

Погано городина росте? Бракує калію

Наступна публікація

Грошова компенсація після звільнення з військової служби

Схожі публікації

Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Кабачкові оладки з фаршем
Кухонні університети

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління
Кухонні університети

Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління

4 Серпня, 2025
Наступна публікація
Грошова компенсація після звільнення з військової служби

Грошова компенсація після звільнення з військової служби

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Осінні живці краще приживаються

Осінні живці краще приживаються

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Осінні живці краще приживаються

Осінні живці краще приживаються

25 Листопада, 2025
Готуємо вазони до відпочинку

Готуємо вазони до відпочинку

25 Листопада, 2025
Солоного менше — судинам легше

Солоного менше — судинам легше

24 Листопада, 2025
Про базову соціальну допомогу детальніше

Про базову соціальну допомогу детальніше

24 Листопада, 2025

Останні публікації

Осінні живці краще приживаються

Осінні живці краще приживаються

25 Листопада, 2025
Готуємо вазони до відпочинку

Готуємо вазони до відпочинку

25 Листопада, 2025
Солоного менше — судинам легше

Солоного менше — судинам легше

24 Листопада, 2025
Про базову соціальну допомогу детальніше

Про базову соціальну допомогу детальніше

24 Листопада, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти