Вона виручить, коли піцу треба приготувати швидко.
Тісто:
- 2 яйця
- 4 столові ложки сметани
- 3 столові ложки майонезу
- 9 столових ложок без верху борошна
- дрібка солі
З’єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати. Тісто має бути рідким, як на оладки. Розігріти сковорідку, налити на денце трохи олії.
Вилити тісто, поверх нього — трохи кетчупу та рівномірно розподілити начинку. Наповнення будь-яке: шинка, печериці, ковбаса. Можна додати цибулю, помідори, солодкий перець, скибочки ананасів, зелень тощо. Зверху натерти твердий сир. Накрити сковорідку кришкою та смажити на маленькому вогні 10–12 хв.
Потім, не знімаючи кришку, 10 хв. почекати, доки дійде.