Для літньої овочевої пори не вигадаєш кращої страви, ніж рагу. Це так смачно, що вже одна назва викликає апетит. Відразу перед очима виникає страва зі шматочків соковитих ароматних овочів із пряними травами і густим соусом.
* 2 баклажани
* кабачок
* 3 солодкі перці
* цибулина
* 400 г курячого філе
* 2 картоплини
* 0,5 кг цвітної капусти
* олія
* сіль, зелень, прованські трави
Обсмажити філе до золотавої скоринки, додати подрібнену цибулю, готувати ще 5–10 хв. Нарізати баклажани кубиками, замочити на 10 хв. у холодній воді. Так само нарізати кабачки. Додати до м’яса кубики картоплі, за 10 хв. баклажани і кабачки, скибочки перцю і суцвіття цвітної капусти. Посолити, приправити за смаком і тушкувати до готовності. Притрусити рубленою зеленню.
Діана ШЕПЕЛЬ.