Тістечка з полуничним суфле - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Тістечка з полуничним суфле

11 Червня, 2018
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Тістечка з полуничним суфле
0
Поділилося
74
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Полуниця – чудова ягода: корисна, смачна та універсальна в кулінарному сенсі. Вона ідеально підходить для різноманітних десертів і випічки: смак у неї яскравий, свіжий, а аромат – неймовірний! Поєднується полуниця з багатьма продуктами: шоколадом, вершками, молоком, йогуртом та будь-яким тістом.

Бісквіт:

* 5 яєць

* по склянці цукру та борошна

* по чайній ложці цедри лимона та ванільного цукру

Суфле:

* 500 г полуниці

* 40-50 г цукрової пудри

* 2 столові ложки желатину

* 250-300 мл вершків (35%)

Для бісквіта жовтки акуратно відокремити від білків. Жовтки збити з половиною норми цукру та ванільним цукром, додати цедру лимона. Білки збити з цукром, що залишився, на щільну піну, додати до жовтків і акуратно лопаткою перемішати, піднімаючи шар за шаром. Поступово ввести просіяне борошно та ще раз перемішати. Тісто викласти на змащене олією деко і розрівняти поверхню. Випікати за температури 180 градусів приблизно 30 хв. до золотавого кольору. Готовність перевірити шпажкою. Готовий бісквіт охолодити.

Для полуничного суфле 300 г полуниці розтерти на пюре. Додати цукрову пудру та добре перемішати. Желатин залити гарячою водою і розмішувати до розчинення. Увести його у полуничне пюре, розмішати і поставити у холодильник. Тільки-но маса почне загусати, збити вершки на щільну піну і з’єднати з пюре, дооре перемішати. Полуницю, що залишилася, нарізати кубиками або часточками, ввести в суфле та акуратно перемішати (кілька ягід залишити для прикрашання тістечок). Суфле рівномірно нанести на бісквітний корж (бажано залишити його у формі, у якій випікався) і поставити у холодильник до застигання на 2-3 год. Готове порційно нарізати й прикрасити ягодами.

Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

З Надією Матвєєвою

Наступна публікація

Як пережити спеку

Схожі публікації

Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Печиво «Цитринка»
Кухонні університети

Печиво «Цитринка»

23 Травня, 2025
Піца без дріжджів
Кухонні університети

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Цілющий салат з кропивою
Кухонні університети

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Наступна публікація
Як пережити спеку

Як пережити спеку

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Як підживити лохину?

Як підживити лохину?

28 Травня, 2025
Освіта для ветеранів

Освіта для ветеранів

28 Травня, 2025
9 кроків до ідеальних рук

9 кроків до ідеальних рук

27 Травня, 2025

Останні публікації

Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Як підживити лохину?

Як підживити лохину?

28 Травня, 2025
Освіта для ветеранів

Освіта для ветеранів

28 Травня, 2025
9 кроків до ідеальних рук

9 кроків до ідеальних рук

27 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти