Яблучний мус із манкою - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Яблучний мус із манкою

26 Вересня, 2024
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Яблучний мус із манкою
0
Поділилося
249
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

За текстурою мус схожий на збиті вершки — він пишний, легкий і однорідний. Аромат — насичено яблучний. Його можна подавати не тільки як десерт, а й використовувати як крем для тортів або начинку для млинців.

  •  250 г яблук
  •  3 столові ложки цукру (50–75 г)
  •  200 мл води
  •  30–40 г манки

У яблук видалати серединки, шкірочку можна не знімати. Нарізати довільно, викласти в каструлю. Налити воду, всипати цукор. Варити на повільному вогні близько 20–30 хв. до повного розм’якшення. Зняти з вогню, збити блендером на ніжне однорідне пюре. Знову довести яблучну масу до кипіння. Тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипати манку. Варити на слабкому вогні близько 7–10 хв. Зняти з вогню, прикрити яблучну масу плівкою, щоб не завітрилась. Дати повністю охолонути. Поставити в холодильник мінімум на 1 год. Пюре має добре охолонути. Збити міксером на швидких обертах — яблучне пюре має побілішати та збільшитися в об’ємі.

Розкласти мус по порційних креманках і до подачі поставити в холодильник. Якщо мус вийшов солодким, то при подачі на десерт можна покласти свіжі або заморожені ягоди. Якщо у смаку більше кислинки, то до мусу підійдуть тертий шоколад, згущене молоко або варення.

Попередня публікація

Як перевозити і зберігати саджанці

Наступна публікація

Чи зберігається місце роботи за військовослужбовцем, який потрапив у полон?

Схожі публікації

Салат «Новорічний експрес» 
Скарбничка корисних дрібничок

Чи все ви знаєте про куркуму?

28 Грудня, 2025
Салат «Новорічний експрес» 
Рецепти страв

Салат «Новорічний експрес» 

28 Грудня, 2025
Стріпси
Рецепти страв

Галета з яйцем і зеленою цибулею

27 Грудня, 2025
Стріпси
Рецепти страв

Стріпси

27 Грудня, 2025
Грибне заливне
Рецепти страв

Пісні пампушки

24 Грудня, 2025
Грибне заливне
Рецепти страв

Грибне заливне

24 Грудня, 2025
Наступна публікація
Чи зберігається місце роботи за військовослужбовцем, який потрапив у полон?

Чи зберігається місце роботи за військовослужбовцем, який потрапив у полон?

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Салат «Новорічний експрес» 

Чи все ви знаєте про куркуму?

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Салат «Новорічний експрес» 

Чи все ви знаєте про куркуму?

28 Грудня, 2025
Салат «Новорічний експрес» 

Салат «Новорічний експрес» 

28 Грудня, 2025
Стріпси

Галета з яйцем і зеленою цибулею

27 Грудня, 2025
Стріпси

Стріпси

27 Грудня, 2025

Останні публікації

Салат «Новорічний експрес» 

Чи все ви знаєте про куркуму?

28 Грудня, 2025
Салат «Новорічний експрес» 

Салат «Новорічний експрес» 

28 Грудня, 2025
Стріпси

Галета з яйцем і зеленою цибулею

27 Грудня, 2025
Стріпси

Стріпси

27 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти