Перепічка нашвидкуруч, якою можна нагодувати гостей. Соковитий верх і хрумкий низ — дуже смачно, до того ж без приготування тіста.
- 1 батон
 - 200 г шинки (ковбаси)
 - 2 середні помідори
 - 100 г твердого сиру
 - невеликий пучечок зелені
 - 3 столові ложки майонезу
 - 1 зубчик часнику
 
Помідори та шинку нарізати дрібними кубиками. Шинку можна замінити на ковбасу — копчену чи варену. Зелень посікти. Сир крупно натерти. У миску викласти шинку, помідори, зелень і сир. Додати майонез і вичавлений часник. Усе ретельно перемішати. Батон нарізати шматочками по 1 см завтовшки, розподілити начинку. Викласти бутерброди на деко. Випікати в попередньо розігрітій до 200 г духовці 15 хв.
    
    


















