Якщо любите кабачки, ці гостренькі з перчиком стануть вашими улюбленими. Спробуйте, не пошкодуєте!
* 5 кг кабачків
* 5 великих морквин
* 5 головок часнику
* 2 гіркі перчини
* по невеликому пучку кропу і петрушки
* по склянці оцту, олії і цукру
* 100 г солі
Кабачки нарізати кружальцями середньої товщини, великі можна розрізати навпіл. Моркву почистити і натерти на тертушці для моркви по-корейськи. Подрібнити часник і гіркий перець. Порубати кріп і петрушку. Перемішати всі інгредієнти. Додати оцет, олію, цукор і сіль. Покласти гніт, залишити кабачки на ніч. Розкласти суміш у літрові банки (залити соком, що утворився, до шийки) і стерилізувати 20 хв. Закрутити кришками.
Наталія ГАВРИЛЕНКО.