Приготувати такий бісквіт із секретом дуже просто.
Для тіста:
- 6 яєць
- 150 г цукру
- 6 столових ложок мелених білих сухарів або борошна
- ванілін
Збити 6 білків та 150 г цукру на круту піну, додати 6 розтертих жовтків, дрібку ваніліну, вимішати з 6 столовими ложками мелених білих сухарів.
Для начинки:
- 6 великих яблук
- густе варення
- мелені сухарі
Яблука почистити, попередньо вирізавши середину, залити підсолодженою гарячою водою, довести до кипіння, вийняти, дати стекти воді, охолодити. Змастивши форму, посипати дно й боки меленими сухарями, викласти яблука, щоб не торкалися одне одного, заповнити отвори густим варенням, залити тістом, випікати близько 45 хв. у розігрітій духовці. Готові посипати цукровою пудрою.