Дуже смачна соковита рибка із золотистою сирною скоринкою.
- 500 г філе риби (хека, тилапії, судака)
- 5 яєць
- 150 г твердого сиру
- панірувальні сухарі
- сіль
- олія
Рибу порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити. Обваляти в панірувальних сухарях, можна додати до них спеції за смаком і перемішати. Рибу викласти на сковороду, змащену олією. Підсмажити з обох боків до готовності (близько 5 хв. з кожного боку). Сир потерти на великій тертушці. Яйця збити, посолити. Додати сир, перемішати. Рибу рівномірно викласти у форму для запікання. Зверху вилити яєчно-сирну масу. Запікати у духовці за температури 180 градусів протягом 20—25 хв.
Діана ШЕПЕЛЬ.