Приготувати ці котлети і порадувати своїх близьких дуже просто.
- 4 курячих філе
- яйце
- 40—50 г масла
- кріп
- спеції за смаком
- 100 г панірувальних сухарів
Відбиваємо філе в харчовій плівці молотком із дрібними зубчиками від центру до країв, акуратно, щоб не порвати, інакше масло при смаженні витече.
Кладемо на плоску тарілку. Масло необхідно підготувати заздалегідь (його можна замінити домашньою сметаною). Додаємо у розм’якшене за кімнатної температури масло спеції й часник і ретельно перемішуємо. Викладаємо на харчову фольгу і скручуємо ковбаскою, яку потім поміщаємо в морозилку, щоб застигла, на 15 хв. Готуємо паніровку і яйце, щоб вмочати у нього котлети. У центр котлети кладемо застигле масло. Скручуємо краї котлети по-київськи якомога щільніше, вмочуємо в яйце й обвалюємо в паніровці. Наливаємо на сковороду велику кількість олії, щоб покривала котлети на третину, розігріваємо й кладемо котлети. Рівномірно обсмажуємо з обох боків і додатково пропікаємо в духовці.
Смачного!