Яскрава, апетитна і дуже смачна страва. Рецепт, гідний ресторанного меню.
Інгредієнти. По 300 г спагеті та буряка, 3 зубчики часнику, олія, 100 г рублених горіхів, 50 г твердого сиру, васильки, сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування. Буряк запекти до напівготовності, дрібно натерти. Часник розчавити плоским боком ножа, обсмажити в олії на слабкому вогні до прозорості. Прибрати часник, покласти буряк у сковорідку, тушкувати під закритою кришкою близько 5 хв. Посолити, поперчити. Відварити у підсоленій воді спагеті. У сковорідку до готового буряка додати спагеті, перемішати. Якщо соус буде густим, додати трохи води, у якій варилися спагеті. Притрусити горішками та тертим сиром, перемішати. При подачі прикрасити зеленню.
Діана ШЕПЕЛЬ.