Здається, що за цією назвою приховані дивовижні інгредієнти, які не так просто знайти, але насправді все набагато простіше. У його складі білоголова капуста та морква, заправлені соусом на основі сметани. Так просто, але, повірте, виходить неймовірно смачний і соковитий салат.
- 1 велика морквина
- 400 г білоголової капусти
Для соусу на порцію 150 г:
- 50 г сметани (не менше 20%)
- 6 г солодкої гірчиці
- 6—10 г тертого хрону
- сіль і перець (за смаком)
Знаєте, що ще подобається в ньому? Що довше стоїть у холодильнику, то стає смачнішим. Тож одразу робіть велику порцію!
Моркву наріжте тонкою соломкою за допомогою ножа або спеціальної «економки» із зубчиками. Капусту помийте та наріжте тонкою соломкою, використовуючи ніж. Бажано, щоб вийшла довгою. Складіть овочі в глибоку миску.
Приготуйте соус. Корінь хрону (6—10 г) натріть на дрібній тертушці. Перекладіть у невеличку мисочку, додайте 50 г сметани (не менше 20% жирності) та 6 г солодкої гірчиці. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте та заправте салат. «Коул Слоу» бажано залишити на годину чи навіть дві, аби соус пом’якшив смак капусти.
Рецепт з сайту klopotenko.com