До складу цього паштету входять три види сирів. Твердий стане основою паштету, плавлений надасть йому кремової текстури, а копчений — характерний, яскравий присмак.
* 2 плавлені сирки
* 130 г твердого сиру
* 100 г копченого сиру
* 2 варені яйця
* 2–3 столові ложки сметани
* 2 чайні ложки гірчиці з зернами
* сіль, перець — за смаком
Яйця й сир натерти на среденій тертушці. Потім подрібнити у блендері, це для того, щоб паштет був однорідним. Додати гірчицю й сметану. За консистенцією паштет має бути доволі густим, тож сметану треба додавати поступово. Подрібнювати, доки вся маса стане однієї консистенції. Посолити й поперчити — за смаком, після чого ретельно перемішати. Краще подавати, намастивши паштет на підсмажений багет чи солоний крекер.