Капустяні скибочки з хрусткою скоринкою - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Капустяні скибочки з хрусткою скоринкою

На закуску

23 Серпня, 2019
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Капустяні скибочки з хрусткою скоринкою
0
Поділилося
129
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Хрустка скоринка, ніжні й ароматні листочки білоголової капусти — рецепт гарячої закуски, а може, і повноцінної другої страви. Для приготування беріть невеличку головку, в готовому вигляді вийде 8 доволі великих рум’яних капустяних скибочок. Подавайте їх у гарячому вигляді, смачніше зі сметаною або томатним соусом

* 800 г білоголової капусти
* панірувальні сухарі
* борошно
* 2 яйця
* сіль
* чверть чайної ложки чорного меленого перцю
* олія для смаження

Розрізати головку на 8 рівних частин так, щоб у кожній залишилася частина качана і скибочки не розпалися. Покласти в киплячу підсолену воду. Ступінь м’якості визначайте на свій смак — комусь подобається, коли капуста хрумтить, а хтось любить м’якіше. Варіть від 4 хв., а далі ступінь готовності перевіряйте. Викласти скибочки на рушник, дати просохнути й охолонути. Яйця збити з 0,5 чайної ложки солі і перцем. Капустяні часточки добре обкачати в борошні, занурити кожну в яйце. І на завершення — щедро запанірувати в сухарях. Обсмажувати їх на середньому вогні до апетитної рум’яної скоринки з трьох боків.
Порада: за бажання можна додати в паніровку сухий часник або будь-які інші приправи, які вам до вподоби.

Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Нехитрі правила збирання та зберігання картоплі

Наступна публікація

Унікальна країна: 12 цікавих фактів про Україну

Схожі публікації

Різдвяне печиво
Рецепти страв

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво
Рецепти страв

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025
Бігос
Рецепти страв

Бігос

20 Грудня, 2025
Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе
Рецепти страв

Гарбузові кекси без борошна та цукру

13 Грудня, 2025
Побита запечена картопля в мундирі
Рецепти страв

Побита запечена картопля в мундирі

13 Грудня, 2025
Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе
Родина

Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе

13 Грудня, 2025
Наступна публікація
Унікальна країна: 12 цікавих фактів про Україну

Унікальна країна: 12 цікавих фактів про Україну

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Різдвяне печиво

Імбирні пряники

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Різдвяне печиво

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025
Бігос

Бігос

20 Грудня, 2025
Відповідальність за самовільну вирубку ялинок

Відповідальність за самовільну вирубку ялинок

20 Грудня, 2025

Останні публікації

Різдвяне печиво

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025
Бігос

Бігос

20 Грудня, 2025
Відповідальність за самовільну вирубку ялинок

Відповідальність за самовільну вирубку ялинок

20 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти