У цьому рецепті використовуємо куряче філе замість ковбаси, а солені огірки заміняємо свіжими й додаємо багато соковитої зелені — завдяки цьому страва стає ніжнішою, ще пахучішою й набуває приголомшливого освіжаючого смаку.
- Середні курячі грудки або стегенце (близько 300 г)
- 4 варених яйця
- 5—6 картоплин
- 2 середні огірки
- 1 баночка зеленого горошку
- середня морквина
- невеликий пучечок цибулі
- невеликий пучечок кропу
- сіль (за смаком)
- чорний мелений перець (за смаком)
- майонез (за смаком)
М’ясо відварити до готовності (20 хв. після закипання), наприкінці посолити, дати охолонути в бульйоні, щоб не завітрилося. Картоплю й моркву відварити до готовності, охолодити. М’ясо обсушити й нарізати кубиками. Картоплю, огірки, яйця й моркву нарізати кубиками. Зелень посікти. Змішати всі інгредієнти, поперчити. Солити краще перед подачею, інакше огірки пустять сік. Заправити майонезом.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.