Вранці подати такі бутерброди — зручно та смачно. До того ж заготовку роблю з вечора.
Маленьку цибулину перекручую двічі на м’ясорубці з 200 г свинини. Додаю яйце, солю і перчу за смаком. Добре перемішую — виходить м’ясна начинка густої консистенції. Ставлю в холодильник. А вранці запікаю: половину батона нарізаю скибочками, змащую з одного боку кетчупом. Викладаю на деко, застелене фольгою.
Потім кожну скибочку змащую товстим шаром м’ясної начинки. Відправляю в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15 хв. Потім викладаю скибочки помідора і притрушую тертим твердим сиром.
Повертаю назад у духовку буквально на 5 хв. до розплавлення сиру. Подаю бутерброди гарячими — ситний і ароматний сніданок готовий!
Тетяна ДАНИЛЕНКО. м. Чернігів.