Дівчата у будь-якому віці залишаються ласунками та обожнюють попити чайку з різною випічкою. От і Лілія РЕБРИК не лише веде ранкові ефіри, грає в театрі та виховує двох доньок, а ще встигає почастувати сім’ю смаколиками. «Цей десерт фігуру особливо не збереже, проте дуже потішить своєю смакотою! Але, дівчата, хто на дієті, точно кажу, що шматочок до 12-ти можна. Він просто як Баунті — тане у роті».
Начинка:
* 400 г кисломолочного сиру (5% або 9%)
* 3 яйця
* 200 г сметани (15–20%)
* 125 г цукру (можна менше)
* 10 г ванільного цукру
* 1 столова ложка картопляного крохмалю
Тісто:
* 250–300 г борошна
* 125 г вершкового масла
* 100 г цукру
* 1 чайна ложка розпушувача
* 50 г какао
Приготування починаємо з начинки. Сир, яйця, сметану, цукор, ваніль та крохмаль перемішайте блендером і відкладіть — начинка має трохи постояти.
За цей час готуємо тісто. Борошно, масло, цукор, розпушувач та какао розітріть руками — вийде дрібна мокра крихта.
Беремо форму, кладемо пергамент (важливо: не потрібно нічим змащувати), трохи більше половини тіста викладаємо у форму, заливаємо начинкою та зверху ще тістом. Ставимо у розігріту духовку на 180 градусів на 40 хв. Мені б дуже хотілося, аби сподобалося вам і вашим родинам!
Приготуєте — обов’язково діліться потім враженнями на сторінці Лілії Ребрик у Фейсбук #рецептивідліліребрик